2015. már 30.

2013. 10. 12. Posta Victor közönségtalálkozó – Makadám klub

írta: Kicsi Hanga
2013. 10. 12. Posta Victor közönségtalálkozó – Makadám klub

pv_ossz.jpg


Posta Victort, ha jól rémlik a Jézus Krisztus Szupersztárban láttam először, aztán szépen lassan, de szinte minden szerepében elcsíphettem. A L’élekkel nagy hatást gyakorolt rám, egyedivé tette ezzel magát.
Örömmel vettem észre, hogy 2013 őszén közönségtalálkozója lesz. Olvastam régebben, hogy volt már neki korábban is, de akkor még nem jártam ennyit színházba. Épp itt az alkalom, hogy erre a közönség találkozóra elmenjek, hátha valami újat is megtudunk róla.
A jegyeket még nyáron átvettem. A beszélgetés után vacsorázni is lehetett, de erre külön jegyet kellett venni. Biztosra akartunk menni, így azt is megvettük még akkor.
A jegyek szépek, igények voltak.

Elérkezett az október 12. Szép, kellemes őszi délután A rendezvény 15 órakor kezdődött a Millenáris parkban, egy klubban. 14:30-kor engedtek be minket. A terem egyszerű, szép, igényes volt. A teremben székek, fotelek, bárszékek vártak minket. A korán érkezők
válogathattak helyet, a későn jövők annyira nem. 
Különböző Victoros videókat lehetett nézni egy kivetítőn keresztül egészen a kezdésig.
15 órakor a szervezők egy külső teremből megérkeztek Victorral. Victor csinosan, elegánsan, fekete öltözékben jelent meg.
Kedves volt, őszintének látszott.
A szervező hölgy kérdéseket tett fel, melyekre Victor bőven, hosszasan válaszolt. A pályafutásának kezdetéről nem sok szó esett, hisz azt már mindenki ismerte. A beszélgetés közben Victor régi zongoratanára levelét olvasták fel, melyen Victor meglepődött. Nikit meghívták meglepetés vendégként, de sajnos nem ért rá, ezért küldött egy kis video üzenetet, hogy mégse legyen egyhangú az este.
A beszélgetést kisebb szinkronos videók, illetve egyéb bejátszások tettek színesebbé. A délután vége felé Victor megörvendeztetett minket néhány szám játszásával és éneklésével.  Melyet mi nagy hálával és örömmel fogadtunk. Ugyanis az előző találkozón az hangzott el (ha a blogoknak lehet hinni), hogy a következő találkozón saját szerzeményt is bemutat. Most eleget tett ennek az ígéretének.
A beszélgetés végén egy plakátot sorsoltak ki, melyen Victort láthattuk fantomként, de a többi szerepe is fellehelhető volt rajta.
Victor egy szép virágot kapott a szervezőktől.
A beszélgetés után dedikálás következett. A belépéskor mindenki kapott egy kártyát, amin Victor volt a parkban lefényképezve. Azt írattuk alá vele.
Erre kb. 1 óra volt.
18 óra körül kezdetét vette a vacsora, mely szintén kellemes hangulatban telt. Az ételt gusztusosan tálalták, mely nagyon finomra sikeredett. Baszk csirkét tálaltak fel nekünk, majd következett a desszert, ami almás máktorta volt, vaníliakrémmel. Nagyon finom volt mindkét étel, senkinek nem maradt a tányérkáján semmi. Két féle italt lehetett választani. Ásványvizet, vagy Tinto de Verano cocktailt. Én ezt az utóbbit választottam. Jól döntöttem. Próbáltak az étellel is Victor „kedvébe járni”, hisz az ital spanyolos volt, a desszert mákos. Victor sűrűn jár Spanyolországba, a csoki mellett a mákos sütiket is kedveli. Körülbelül 21 óra tájt lett vége és hagytuk el a helyszínt.
Kellemes estében volt részünk. Sok érdekes és ÚJ dolgot megtudtunk Victorról és sok kedves emberrel is megismerkedtünk. 

Szólj hozzá

közönségtalálkozó Posta Victor Makadám klub