2015. már 30.

2014. 06. 14. Gallusz Nikolett közönségtalálkozó – Makadám klub

írta: Kicsi Hanga
2014. 06. 14. Gallusz Nikolett közönségtalálkozó – Makadám klub

gn_ossz.jpg


2014. 06. 14-én Gallusz Nikolett közönség találkozón jártam. Az a társaság szervezte, akik tavaly a Posta Victor közönségtalálkozót is. Megint két szép jegyet kaptunk. Niki egy csodálatos ember lehet, kíváncsian vártuk, milyen lesz a találkozó.
Az esemény most is két részből állt. Egy beszélgetős részből és a vacsorából.

Eredetileg 15 órakor kezdődött volna, de egy órával korábban kezdődött mégis. Erről persze időben értesültünk.  
Hasonló társaság gyűlt össze, mint előző alkalommal, de most kevesebb fővel. Ballagás, nyár és egyéb programok is voltak szerte a városban. De ez szerintem egyszeri és megismételhetetlen volt, ezért ezt a programot választottam én is. 
Most kisebb kör asztalok kerültek elhelyezésre, körülötte székekkel, hogy körbe lehesse ülni. Az asztalokon A/5-ös, A/4-es Nikit ábrázoló plakátok voltak, melyet sejtettünk, hogy majd dedikáltathatunk.  
Niki fantasztikus volt egész délután. Tőle megszokottan most is csinos, kedves volt.  Mesélt, mesélt, mesélt. Nem csak arról, ami a kérdés volt. Mesélt a gyerekkoráról, a pályafutása kezdetéről, napjainkról, mindenről.
Most is volt néhány videó, ami bemutatásra került. Filmrészlete, illetve a Club 54 egyik videoklipjére is sor került.
Egyszer csak megjelent Hajdú Steve, mint vendég. Niki erről tudott, mivel a plakátokon így volt meghirdetve.
Kellemes történeteket meséltek. Niki kicsit át is vette a „riporter” szerepet és ő kezdte el irányítani a délutánt, amivel még érdekesebb lett a délután. Meséltek a közös darabokról, a nyáron Debrecenben bemutatásra kerülő prózai darabról (Szerelem, ó!). Még egy kis gitározás/éneklés is kerekedett.
Volt tombola. Egy Nikis plakát került kisorsolásra.

Majd szünet következett, mivel a vendégnek este előadása volt és sietett oda. Persze néhány közös képre és dedikálásra jutott ideje.  Steve kapott a szervezőktől egy bort, melyen egy kis képecske állt, mely őt és Nikit ábrázolta.

A szünet után a beszélgetés folytatódott újra.

Nem sokkal később egy újabb vendég érkezett. A vendég Nagy Bazsi volt, akit mi Pestiek az Én, József Attilához és Illyés Gyulához kötünk.
Niki szemmel láthatólag megörült Bazsinak. A vendég egy szál gyönyörű virággal lepte meg Nikit. Innentől kezdve egy igazán kötetlen, baráti délután kerekedett. Rengeteg nevetéssel, énekléssel. Meséltek a közös szereplésekről, a közelgő Mamma Miáról, egyéb közös munkáról.
Bazsinak rohannia kellett Győrbe, így a vacsorán már nem tudott maradni. Ő is kapott egy bort, melynek a cimkéjén Ő és Niki volt látható.
Sajnos sietett, így közös képekre és dedikálásra nem jutott ideje.
Tombola ebben a részben is volt. Egy könyvet sorsoltak ki (Bazsi). Illyés Gyuláné: József Attila utolsó hónapjairól.

Vacsora előtt Niki dedikálta a plakátokat, cd-ket. Közös képek is készültek a jelenlévőkkel.

A délután folyamán végig velünk volt Bubenyák Zoltán, aki zongorázott, mikor Nkiék énekeltek.

A vacsorára, ha jól emlékszem mindenki maradt. Mivel most nem volt olyan nagy társaság, egy asztalnál mindenki kényelmesen elfért.  Az étel most is nagyon finom volt. Tárkonyos pulykaragu levest, majd vargabélest ettünk málnavelővel. Mindenki 1 dl Prosecco pezsgőt kaptunk. A menüt Niki választotta, még hónapokkal ezelőtt.
Nem is tudom, meddig maradtunk. Niki elköszönt tőlünk, de előtte készült egy közös csoportkép is vele és a keménymaggal.
A végére már csak 5-en maradtunk. A vázákból a kis margarétákat is megkaptuk. Így mi sem távoztunk üres kézzel :-)

Kellemes nyarat kívántunk egymásnak és mindenki ment a dolgára.

Igazán különleges estében és délutánban volt részünk. Jól éreztem magam. Nagyon tetszett Steve kedvessége, hogy volt ideje előadás előtt még ide is eljönnie. Bazsi!!!! Fantasztikus. Hihetetlen nagy „áldozatot” hozott, hiszen két vidéki programja közé besuvasztotta Nikit. Csodás barátok lehetnek.
Fantasztikus emberek.!!!!

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a baráti hangulatban telt estének, ahol kellemes, jó emberek társaságát élvezhettem.

Kellemes nyarat mindenkinek!

Szólj hozzá

közönségtalálkozó Gallusz Nikolett Makadám klub